Rodinné focení v pohodlní domova

Co vidím, když přijdu zachytit vzpomínky k Vám domů? Prostor a maličkosti, který milujete. Květiny, které jste vypěstovali. Jak šel čas zarámovaný na zdech domova. Oblíbené hračky. Pohodu, lásku a spokojenost.

Domov je místem, kde se rodiny cítí nejvíce pohodlně a autenticky. Fotky, které společně zachytíme ve Vašem domově, zachytí skutečné chvíle a emoce. Takové fotografie pořízené u Vás doma mají často osobní dotek, protože máte možnost zahrnout do fotografií své oblíbené kouty domova a předměty, které pro Vás mají zvláštní význam. Navíc se po celou dobu focení cítíte pohodlně, uvolněně a vše potřebné máte na dosah ruky. A třešničkou na dortu je, že Vaše fotografie budou opravdu jedinečné, protože každý domov je jiný.

V roce 2019 jsem Szomovým fotila svatbu a o pět let později se mi naskytla nádherná příležitost zachytit vzpomínku na první rok jejich dcerky v pohodlí jejich krásného domova. Asi si dovedete představit, jak velká srdeční záležitost to pro mě byla. Během společného dopoledne jsme si popovídali o tom, jak čas plynul, ukázali mi jejich oblíbená místa, Eminka mi ukázala její oblíbené hračky a na závěr jsme se posilnili a vyrazili na zahrádku.

Příběh začíná…

Rodinná focení u Vás doma mají zkrátka silnou emocionální hodnotu a jsou nedocenitelným pokladem. Přejete si zachytit ten svůj?

Next
Next

Jarní těhotenské focení v ateliéru